E-Kitap Veritabanları
IGI GLOBAL E-KİTAP KOLEKSİYONU
Bilgi bilim ve teknoloji, işletme, medya ve iletişim bilimleri, mühendislik, sosyal bilimler ve tıp alanlarında 2000-2018 yıllarına ait 3911 e-kitap içermektedir. 
Kitap listesi için
tıklayınız.
Kitaplara Google Scholar vb. diğer platformlardan üniversitemizin erişmini kontrol etmek için  IGI Global satış ekranından sağ kısımda yer alan ‘’Access on Platform’’ sekmesini kullanabilirsiniz. Bilgi için tıklayınız.


ELSEVİER E-KİTAPLARI
Elsevier yayınevine ait 5500 Mühendislik kitabı bulunmaktadir.
Kitap listesi içi 
tıklayınız. 

MIT PRESS E BOOKS
MIT Press yayınevine ait 915 kitap bulunmaktadır. 

PROQUEST E-BOOK CENTRAL
ProQuest e-book central veritabanında tıp, teknoloji, mühendislik, işletme, ekonomi, iktisat vb. alanlarında 346 kitaba erişimimiz bulunmaktadır.
Kitap listesi için 
tıklayınız.

SPRİNGER E-KİTAP KOLEKSİYONU
Springer yayınevine ait 2017 yılı basımlı 20 farklı alanda yayınlanmış 9534 adet ve 2018 yılı basımlı Mühendislik ve Bilgisayar Bilimi koleksiyonlarına ait 2367 elektronik kitap bulunmaktadır. 
Koleksiyonda biyomedikal ve yaşam bilimleri, mühendislik, bilgisayar bilimleri, tıp, sosyal bilimler, kimya ve malzeme bilimi, çevre ve yer bilimleri, enerji, matematik ve istatistik, fizik ve astranomi, profesyonel ve uygulamalı bilgisayar, davranış bilimi ve psikoloji, işletme ve yönetim, ekonomi ve finans, eğitim, tarih, hukuk ve kriminoloji, edebiyat, kültürel ve medya çalışmaları, siyaset bilimi ve uluslararası çalışmalar, din ve felsefe olmak üzere toplam 11901 adet e-kitabı kütüphanemiz koleksiyonuna kazandırılmıştır.
Ayrınıtlı koleksiyon url'leri için 
tıklayınız.
Kitap listesi için tıklayınız.