Yayımlar ve Kütüphaneler Genel Müdüründen ziyaret…
Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Sayın Hamdi Turşucu, Genel Müdür Yardımcısı Ali ODABAŞ ve Daire Başkanı Ahmet ALDEMİR Üniversitemiz Merkez Kütüphanesine ziyarette bulundular.

Kendilerine bizzat eşlik eden Daire Başkanımız Özcan BÜYÜKGENÇ Kütüphanemiz ve Kütüphane hizmetlerimiz hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Kütüphanemiz teknolojik imkanlarını bizzat uygulamaları olarak göstererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çok değerli Genel Müdürümüz ve ekibi ile Kızılcahamam’da Bakanlığımızın düzenlediği Halk Kütüphanelerinde Mimari yapı Çalıştayında beraberdik. Bizleri o çalıştaya davet etmişlerdi. Ülkemizde Kütüphane hizmetlerini geliştirmek için yoğun çalışmaları olduğunu biliyorum. Bugünde bizleri ziyaret ettiler. Ben kendilerine hoş geldiniz, sefa getirdiniz diyorum” dedi.

Yayımlar ve Kütüphaneler Genel Müdürü sayın Hamdi TURŞUCU’ da yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Ülkemizin güzide bir üniversitesine böyle güzel bir eser kazandıran başta hayırsever işadamına ve Üniversite yönetimine teşekkür ederim” dedi ve “Bu kütüphane Güzel bir eser olmuş, teknolojik olarakta çok ileri bir düzeyde. Gençlerin araştırma yapması için herşey düşünülmüş” diyerek  Daire Başkanımız Özcan BÜYÜKGENÇ’ e de verdikleri bu değerli bilgi ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.