Mimari Uygulamalar Çalıştayı yapıldı
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 7-9 Aralık tarihleri arasında "Halk Kütüphanelerinde Mimari Uygulamalar Çalıştayı" düzenlendi.

İlçedeki bir otelde Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalıştayın açılış töreni, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, akademisyenler, yöneticiler, mimarlar, kütüphaneciler, iç mimarlar, şehir plancıları, mühendisler, restoratörler ve alanında uzmanların katılımıyla gerçekleşti. Çalıştaya Daire Başkanımız Özcan BÜYÜKGENÇ’ te davetli olarak katıldı…

Daire Başkanımız Özcan BÜYÜKGENÇ “Yaşayan Kütüphaneler” konusunda çalıştayda çalışma yapan ekipte yer aldı ve iki gün boyunca konuyla ilgili Çok değerli Akademisyen ve uzmanlarla birlikte ortak çalışmalar yapıldı.

Çalıştayın sonuç raporunun, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü web sayfası üzerinden konunun tüm paydaşları ve bütün halk kütüphaneleri ile paylaşılarak, ortaya çıkan sonuç ve bilgi birikiminin sahaya da yansıtılması hedefleniyor.