The Institution of Engineering & Technology (IET)-IET.tv Mühendislik Veritabanları
The Institution of Engineering & Technology (IET)-IET.tv mühendislik veritabanları 30.11.2017 tarihine kadar kurumumuzun deneme erişimine açılmıştır.

IET aracılığı ile deneme erişimimize açılan e-kaynaklar ve linkleri
 
  • IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi): IET dergilerinden 190.000 'den fazla teknik belge ve 500'den fazla kitaptan oluşmaktadır. Dergiler, konferans prosedürleri ve 500’den fazla kitap içermektedir. İçerik konuları; fizik, otomasyon, mekanik, elektrik-elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, enerji mühendisliği, telekomünikasyon, radar & solar & navigasyon teknolojileri, robotik …
 
Erişim Linki: http://digital-library.theiet.org     

 
  • INSPEC: IET'in bilimsel uzmanları tarafından indekslenen 17 milyondan fazla kayıt içeren dünyanın en güvenilir fizik ve mühendislik araştırması kaynaklarından biridir.
 
 
  • IET.tv: Teknik konferanslar, belgeseller ve topikal tartışmalar da dahil olmak üzere 9.000'den fazla temel mühendislik ve teknoloji konulu videoya erişim.
10 teknoloji kanalında çeşitli etkinlikler, konferanslar, röportajlar, ürün tanıtımları, seminerler gösterime sunulmaktadır.
 
Erişim Linki: https://tv.theiet.org/